Firma Electroexpert Proinstal a luat ființă în anul 2018, bazandu-se însă pe o experiență vastă de peste 20 de ani a personalului tehnic (montaj și service).

Compania este licențiată IGPR și are ca obiect principal de activitate instalarea și întreținerea sistemelor de control acces: interfoane și viodeointerfoane, sisteme de supraveghere pentru asociațiile de proprietari, vile rezidențiale sau diverse clădiri.

Partenerii noștri sunt renumiți în domeniu: Resel, Electra, Genway, Farfisa, Commax, Kokom, Cisa, Assa Abloy, G-U, Dorma, Hikvision, etc.

Ne dorim colaborări de succes prin respect pentru a primi recomandări. Încercăm să înțelegem cerințele clienților, să oferim sfaturi și recomandări. Suntem transparenți în comunicare și prețurile practicate. Reușim să onorăm proiectele dvs. la data pe care o stabilim de comun acord.

Vă oferim servicii de calitate prin profesionalism și promptitudine la standarde ridicate pentru întreținerea și montarea sistemelor care fac obiectul principal de activitate.

Vă așteptăm.

Aveți nevoie să montați sau să reparați un sistem de interfon?