Servicii de reparații pentru toate tipurile de interfoane

Electroexpert Proinstal  este specializată în reparația sistemelor de  interfoane și videointerfoane 

Firma Electroexpert Proinstal repară sau înlocuiește majoritatea sistemelor de interfoane sau videointerfoane de la mici sisteme rezidențiale până la blocuri de locuințe sau ansambluri rezidențiale.

Dacă aveți nevoie de un nou sistem de interfon sau dacă sistemul dvs. de interfon are nevoie de reparații și service, suntem cei pe care trebuie să îi apelați . 

Înțelegem necesitatea de a vă asigura securitatea blocului sau a casei dvs și suntem dornici să vă oferim asistența noastră.

Indiferent dacă schimbați sau instalați o poartă la casă sau o ușă nouă la bloc  faceți niște renovări sau doriți pur și simplu să vă îmbunătățiți securitatea casei sau a biroului dvs., vă oferim servicii de calitate.

Lucrăm cu toate mărcile importante din industrie și suntem la curent cu cele mai noi tehnologii. 

Tehnicienii noștri sunt profesioniști bine pregătiți, calificați și cu experiență, vă vor îndruma și vă vor sfătui pe parcursul întregului proces de reparație a sistemelor de interfoane și videointerfoane.

Ne străduim să oferim servicii și mai bune pentru a satisface toate nevoile dvs. de securitate rezidențială sau comercială.  

Avem la dispoziție servicii speciale care vă facilitează mult mai ușor reparația  interfonului, așa că nu ezitați să ne sunați în momentul în care aveți nevoie de noi și veți primiți serviciul în cel mai scurt timp.  

Cum putem identifica un interfon defect?

Defectele  unui sistem de interfon sau videointerfon sunt în general ușor de identificat:

  • Soneria nu funcționează 
  • Nu aveți imagine la monitorul video
  • Deschiderea de ușa din aparat este nefuncțională 
  • Yala electromagnetică este deteriorată

În toate aceste cazuri pentru a minima disconfortul dvs. , este necesar intervenția în timp util a unui technician specializat al firmei Electroexpert Proinstal care garantează o reparație sau înlocuire rapidă și eficientă.

Interfonul sau videointerfonul  complet funcțional, este o siguranță în orice moment, deoarece evitați  pericolul de a deschide ușa la persoane dubioase.

Firma Electroexpert Proinstal vă oferă consultanță și deplasare gratuită în alegerea soluțiilor potrivite pentru sistemele de acces.