Tehnologia continuă să progreseze și atât interfoanele audio, cât și cele vinterfoanele video sunt înlocuite de sisteme IP care se caracterizează prin funcționalitatea excepțională și designul elegant.

De ce este convenabil să aveți un videointerfon IP ?

Utilizarea unui interfon video IP ca instrument de monitorizare poate oferi un control mai mare al zonei care trebuie monitorizată și, prin urmare, o mai mare securitate.

Videointerfonele IP pot oferi un confort îmbunătățit prin deblocarea de la distanță a ușilor pentru vizitatorii necunoscuți,

Apelurile de la vizitatori pot fi primite pe o unitate de răspuns dedicată dintr-un apartament, pe o tabletă atunci când stați pe canapea sau pe dispozitivul dvs. mobil atunci când lucrați, orice este cel mai convenabil la momentul respectiv.

Puteți să vă vedeți vizitatorii, să vorbiți cu ei și să deschideți ușa – de oriunde din lume – prin smartphone și tabletă.

Videointerfoanele IP sunt conectate la internet și au o gamă întreagă de caracteristici suplimentare pe care sistemele de interfon tradiționale nu le au.

 

Videointerfoane IP Dahua (6)