Instalarea sistemelor de supraveghere video pentru blocuri a devenit o necesitate pentru tot mai multe asociații de proprietari.

În cazul producerii unor evenimente neplăcute, înregistrarea video poate oferi indicii foarte importante.

Prezența sistemelor de supraveghere într-un bloc de locuințe reduce riscul de furt, agresiune sau vandalism în interiorul acestuia.
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere pot fi înregistrate dar și văzute live dacă sistemul de supraveghere are o conexiune la Internet.

Este important ca sistemul de supraveghere video să ofere informații despre persoanele și autoturismele care frecventează zonele din jurul blocul, casa scării, chiar și parcarea blocului.

Furturile, vandalismele, spargerile de apartamente, pătrunderea unor persoane suspecte sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă locatarii unui bloc.

Sistemul de supraveghere video potrivit poate fi rentabil și poate preveni reparațiile costisitoare care trebuie făcute în caz de vandalism sau furt. Atât dvs., cât și rezidenții dvs. beneficiați de un sistem de securitate video bine planificat în zonele comune sau publice ale blocului.

Vă punem la dispoziție SISTEME complete pentru SUPRAVEGHEREA VIDEO pentru ASOCIAȚII DE PROPRIETARI.

Nu ezitați să ne contactați. Vă vom răspunde la întrebări oferindu-vă o propunere de supraveghere video și securitate a blocului unde locuiți.

Afișez singurul rezultat