În epoca de automatizare, tehnologia este mai prezentă în viața de zi cu zi. Tehnologia internă servește pentru a asigura un confort mai mare acasă la dvs.

O imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte. În epoca în care tehnologia evoluează în salturi spectaculoase, fiind în același timp și accesibilă, videointerfonul tinde să înlocuiască interfonul audio clasic.

Monitoarele de videointerfon fac parte din casa dvs.
Spre deosebire de un interfon normal, videointerfonul folosește o cameră de supraveghere pentru a pune în comunicare audio-video, între cele două părți, în timp real.

Tehnicienii firmei nostre vă pot ajuta să alegeți tipul de echipament în urma deplasării și constatării gratuite de la locația dvs.

Prețul montării unui sistem de video interfon variază de la un bloc la altul, în funcție de sistemul de interfon dorit de dvs. și de numărul de apartamente pe o scară.

Firma Electroexpert Proinstal vă oferă o gamă largă de videointerfoane pentru blocuri. Videointerfoanele pentru bloc vă oferă posibilitatea de a supraveghea persoanele care intră în scara dvs.

Videointerfoane blocuri Electra (5)

Videointerfoane blocuri 2Easy (8)

Videointerfoane blocuri Genway (6)