Necesitatea unei protecții suplimentare apare pentru mulți proprietari care doresc să restricționeze accesul la proprietatea lor. Unele dintre aceste instrumente sunt videointerfoane pentru o casă privată.

Capacitatea de a vedea cine este la ușa ta înainte de a lua o decizie pentru a răspunde la ea este foarte liniștitoare. Aveți posibilitatea de a vedea vizitatorul înainte de a vorbi cu el (vizitatorul nu ar avea nicio indicație că este monitorizat),

Pentru potențiali clienți , firma noastră selectează echipamentele celor mai fiabile mărci din domeniu, pentru a avea sisteme eficiente, funcționale de înaltă calitate și cu un design plăcut.

Spre deosebire de interfon audio, videointerfonul prezintă avantajul de a permite ocupanților unui imobil să-și vadă vizitatorii fără a deschide ușa.

Astfel, la apăsarea panoului de la intrare de către un vizitator, monitorul redă imaginea acestuia în interiorul casei. Această formă de control a accesului sporește nu numai gradul de securitate al casei tale, dar și felul mult mai comod în care gestionăm accesul în locuință.

Firma Electroexpert Proinstal vă oferă o gamă largă de videointerfoane pentru vile și case.

Tehnicienii firmei nostre vă pot ajuta să alegeți tipul de echipament în urma deplasării și constatatarii gratuite de la locația dvs.

Videointerfoane vile 2Easy (12)

Videointerfoane vile Electra (8)

Videointerfoane vile Genway (3)

Videointefoane vile Commax (9)