ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se vă încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.
INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https//www.electrogrupproinstal.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.
DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
S.C Electroexpert Proinstal, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .
SC Electroexpert Proinstal SRL, deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin această toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilati, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Electroexpert Proinstal SRL care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fară nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului https://www.electrogrupproinstal.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Electroexpert Proinstal SRL.

Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Electroexpert Proinstal SRL
Accesul și utilizarea paginii https://www.electrogrupproinstal.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe https://www.electrogrupproinstal.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii https://www.electrogrupproinstal.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fară intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul https://www.electrogrupproinstal.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fară consimtamântul explicit al reprezentanților https://www.electrogrupproinstal.ro

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Electroexpert Proinstal nu vă acorda nici o garanție referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, Electroexpert Proinstal nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului

https://www.electrogrupproinstal.ro , nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumarilor și a consultantei, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.
Electroexpert Proinstal SRL, nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că vă depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Electroexpert Proinstal SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Electroexpert Proinstal SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Electroexpert Proinstal SRL, utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa.

În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri, Electroexpert Proinstal SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.
INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul https://www.electrogrupproinstal.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Electroexpert Proinstal, transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Electroexpert Proinstal SRL a cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Electroexpert Proinstal SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Electroexpert Proinstal SRL va pastra confidentialitatea acestor informații.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugam să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.