Instalarea unui sistem de interfon oferă un plus de securitate blocului dvs.
Putem găsi cu ușurință cea mai bună soluție tehnică pentru fiecare cerința specifică a clientului. Datorită resurselor noastre extinse, firma Electroexpert Proinstal vă oferă soluții de înalta calitate.

Pentru a limita pe cât de mult posibil accesul străin în clădirea de locuințe, se recomandă instalarea unui INTERFON pentru scara de bloc.
Firma noastră are dorință de a vă proteja de intrarea persoanelor nedorite în blocul dvs. prin montarea la intrarea principala a unor sisteme de interfon. Aceste sisteme de interfoane pentru blocuri sunt ușor de manevrat, având o construcție și un design foarte plăcut.

Aceste sisteme de interfon pentru scara de bloc vă ajută la limitarea accesului în imobile, să puteți controla accesul și să creșteți nivelul de siguranță și confort.

Prețul montării unui sistem de interfon variază de la un bloc la altul, în funcție de sistemul de interfon dorit de dvs. și de numărul de apartamente pe o scară. Respectăm că ne alegeți și vă vom oferi un serviciu calitate pentru instalare a sistemului de interfon.

Afișez toate cele 3 rezultate